Musicity OSL

Sjekk ut Musicity OSL — et spennende prosjekt med spesialskrevet musikk knyttet til ulike steder/bygninger i Oslo. Bak prosjektet står: Nasjonal jazzscene,  Fiona Talkington(Conexions, BBC), Nick Luscombe (BBC) og Oslo kulturnatt. Musicity OSL inneholder musikalske bidrag fra en rekke flotte artister, blant annet Susanna Audun Kleive,  Knut Reiersrud m.fl. Flere artister og steder kommer senere. Jeg og Terje Evensen (Tape to Zero) bidrar med et spor som er en hyllest til/inspirert av det flotte og unike Operabygget i Oslo (Den Norske Opera & Ballett). Hør musikken via smarttelefon og web-appen http://osl.musicity.info/ Very exciting to be a part of this unique project. Listen to Tape to Zero´s tribute to the great Oslo Opera House – music available with the Musicity app http://osl.musicity.info/ + visit the Oslo Opera House.
1267535_10151591344526050_462152649_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s